AnaSayfa / Genel / Kahve falında hazır çiçek görmek

Kahve falında hazır çiçek görmek

Kahve falında hazır çiçek görmek dünya malına doymak bilmeyeceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hazır çiçek gördüyseniz:

  • Göz kamaştıran haliniz kıskanç kişilerin ilgisini üzerinizde topluyor.

Kahve falında hazır çiçek görmek verimliliğinin de artacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymeye hazırlanmak içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düğüne gitmek için hazırlandığını görmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında gitmek için hazırlanmak yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında namaz kılmaya hazırlandığını görmek anne babayla tatsızlık yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında maça hazırlanmak işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hazır yatak görmek gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında hazır tavuk almak ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir