AnaSayfa / Genel / Kahve falında nisan yağmuru görmek

Kahve falında nisan yağmuru görmek

Kahve falında nisan yağmuru görmek ortamın bir hayli gerileceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, mülk sahibi olacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında nisan yağmuru gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi içerikli ilişkileriniz dünyayı yaşanır bir yer haline dönüştürüyor.

Kahve falında nisan yağmuru toplamak yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında nisan yağmuru görmek maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, şansının yaver gideceğine delalettir.

Kahve falında nisan yağmuru içmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nisan yağmurunda ıslanmak sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nisan ayını görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına inanılır.

Kahve falında nisan ayında kar görmek hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, gözyaşına boğulacağına inanılır.

Kahve falında yirmi üç nisan görmek çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına yorulur.

Kahve falında nisan ayında kar yağdığını görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir