AnaSayfa / Genel / Kahve falında nisan ayını görmek

Kahve falında nisan ayını görmek

Kahve falında nisan ayını görmek çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, yurtdışına gidileceğine, çalışkan bir kişi olunacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nisan ayını gördüyseniz:

  • Gerçeklere bağlı kalmanız durumunda resmi, hukuki ya da kurumsal konular lehinize dönebilir.

Kahve falında nisan ayında kar görmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına rivayet eder.

Kahve falında nisan ayında kar yağdığını görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nisan ayını görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında nisan yağmuru görmek hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nisan yağmuru toplamak eğer işsizse iş bulacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında yirmi üç nisan görmek büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nisan yağmurunda ıslanmak kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında nisan yağmuru içmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir