AnaSayfa / Genel / Kahve falında nine görmek

Kahve falında nine görmek

Kahve falında nine görmek yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, en doğru şekilde öğreneceğine, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nine gördüyseniz:

  • Agresif tavırlardan uzak durmalısınız.

Kahve falında nine ve dede görmek uzun uzun dalıp gideceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş nine ve dedesini görmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ninelerin elini öpmek maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı dede ve nine görmek hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş ninemi görmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş nine görmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş nineyi görmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, işinin aksayacağına işarettir.

Kahve falında dede ve ninesini görmek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, rahat bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir