Kahve falında nikahına hazırlanmak

Kahve falında nikahına hazırlanmak ağız tadına kavuşacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, parasının ve malının artacağına, yüksek makamlara geleceğine, gelirini ve rızkını kaybedeceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine rivayet eder.

Kahve falında nikahına hazırlanmak gördüyseniz:

  • Olaylar üzerinize biraz peş peşe geliyor.

Kahve falında nikahına hazırlanmak ailede rızık yokluğuna düşeceğine, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında denize girmek için hazırlanmak alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine işarettir.

Kahve falında yolculuğa hazırlandığını görmek bir toplulukla beraber hareket edileceğine, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında hazır helva yemek kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında askere hazırlanmak sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına alamet eder.

Kahve falında düğün için hazırlanmak kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında ameliyata hazırlanmak ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hazır süt görmek büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top