AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz kılmayı bitirememek

Kahve falında namaz kılmayı bitirememek

Kahve falında namaz kılmayı bitirememek maddi güç elde edeceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, gururlu bir hayat süreceğine, kendisini eve kapatacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına inanılır.

Kahve falında namaz kılmayı bitirememek gördüyseniz:

  • Riskli işlerden kaçınmalı, para kaybetme ihtimalinizi göz ardı etmemelisiniz.

Kahve falında namaz kılmayı bitirememek çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında namazını bitirememek kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, yeni malların alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında namaz kılmak ve bitirmek makamının sarsılmayacağına, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine inanılır.

Kahve falında namaz bitirememek kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında namazı bitirmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında namazi bitirememek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına inanılır.

Kahve falında namaz bitirmek hem itibar edineceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında namaz kılarken güldüğünü görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir