AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz kıyafeti görmek

Kahve falında namaz kıyafeti görmek

Kahve falında namaz kıyafeti görmek hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, arzuların yerine geleceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, zahmete ve derde düşeceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında namaz kıyafeti gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konulara hassas yaklaşmalısınız.

Kahve falında namaz kıyafeti görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, belli bir kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kıyafetle namaz kılmak bir bebek sahibi olunacağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında namaz kıyafetleri görmek gönül yaralarının iyileşeceği, duraklama yaşanacağına delalettir.

Kahve falında birine kıyafet almak eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında siyah kıyafetli insan görmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine işaret eder.

Kahve falında ölünün kıyafetlerini dağıtmak sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında başkasına kıyafet almak büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında dağınık kıyafetler görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir