AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz kıldıranı görmek

Kahve falında namaz kıldıranı görmek

Kahve falında namaz kıldıranı görmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, ev taşımaya, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında namaz kıldıranı gördüyseniz:

  • Kimsenin sizi engellemesine veya yavaşlatmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında tersine namaz kılmak eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği kişinin namaz kıldığını görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının namaz kıldığını görmek dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ikindi namazını kılmak sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine işarettir.

Kahve falında adetli namaz kıldığını görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına inanılır.

Kahve falında çimlerin üzerinde namaz kılmak eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, sorunların ardı ardına geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü namazı kılmak mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin namaz kıldığını görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir