Kahve falında sevdiği kişinin namaz kıldığını görmek

Kahve falında sevdiği kişinin namaz kıldığını görmek kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, bazen istemediği şeyler yapacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiği kişinin namaz kıldığını gördüyseniz:

  • İnsanları etkilerek istediğinizi yaptırtmanız çok kolaydır.

Kahve falında sevdiği kişiyle namaz kılmak daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği kişinin namaz kıldığını görmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişinin namaz kıldığını görmek sakin ve güzel bir hayat süreceğine, başının ağrıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka bir kişinin namaz kıldığını görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, yeni işler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş kişinin namaz kıldığını görmek kötü gününü de paylaşacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına işarettir.

Kahve falında ölen bir kişinin namaz kıldığını görmek başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, hayat boyu çok sevileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin namaz kıldığını görmek kişinin fakirleşeceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına işarettir.

Kahve falında ölen kişinin cenaze namazını kılmak mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir