AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz kılarken uyuklamak

Kahve falında namaz kılarken uyuklamak

Kahve falında namaz kılarken uyuklamak borçlarının ödeneceğine, falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına rivayet eder.

Kahve falında namaz kılarken uyuklamak gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde yetersiz kalmaktan kaçının.

Kahve falında namaz kılarken uyuklamak büyük bir yükten kurtulacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına yorulur.

Kahve falında araba sürerken uyuklamak durumun değişmesine, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babayı namaz kılarken görmek ulvi kimse haline geleceğine, evdeki nimetin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında namaz kılmaya teşvik edilmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını namaz kılarken görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında namaz kılan kişiyi görmek verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şeytanı namaz kılarken görmek başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına işarettir.

Kahve falında ters namaz kılan birini görmek iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir