AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz kılarken korkutulmak

Kahve falında namaz kılarken korkutulmak

Kahve falında namaz kılarken korkutulmak müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine inanılır.

Kahve falında namaz kılarken korkutulmak gördüyseniz:

  • Postacı kapıyı birkaç kez çalar, demeyin.

Kahve falında namaz kılarken korkutulmak çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına işarettir.

Kahve falında korkudan namaz kılmak günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında namaz kılan kimse görmek rahatın yerine geleceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında namaz kılarken osurmak haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camide namaz kılmayı görmek kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında namaz kılmaya zorlanmak iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında namaz kılan baba görmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında namaz kılıp dua etmek yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir