AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz kılan baba görmek

Kahve falında namaz kılan baba görmek

Kahve falında namaz kılan baba görmek kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında namaz kılan baba gördüyseniz:

  • Başladığınız işleri yarım bırakmayın.

Kahve falında babanı namaz kılarken görmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında anne babayı namaz kılarken görmek o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla fal sahibinin de içinin ferahlayacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş babayı namaz kılarken görmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, zor bir hayat sürmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında namaz kılan baba görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, elinin döneceğine alamet eder.

Kahve falında namaz kılan babayı görmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babayı namaz kılarken görmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında namaz kılan babasını görmek ömür boyu devam edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babasını namaz kılarken görmek bir sınavdan geçileceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir