AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz kılan imam görmek

Kahve falında namaz kılan imam görmek

Kahve falında namaz kılan imam görmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında namaz kılan imam gördüyseniz:

  • Gelecek planlarınızı oluşturmalısınız.

Kahve falında namaz kılan imam görmek mahsullerin fazlalaşacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına tabir olunur.

Kahve falında imam namaz kılanları görmek insanların saygısının kazanılacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine işarettir.

Kahve falında imam olup namaz kıldırmak darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında imam arkasında namaz kılmak el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında imamla namaz kılmak kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında imam olup cemaate namaz kıldırmak kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında imama uyup namaz kılmak iş güç sahibi olacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına delalettir.

Kahve falında cenaze namazında imam olmak ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir