AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz kılan cemaat görmek

Kahve falında namaz kılan cemaat görmek

Kahve falında namaz kılan cemaat görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında namaz kılan cemaat gördüyseniz:

  • Planlarınızın planlandığı şekilde gitmemesi sizi üzmesin.

Kahve falında cuma namazı kılan cemaat görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cemaatle namaz kılanları görmek haram yollardan mal sahibi olunacağına, gelirinden yana memnun olacağına işarettir.

Kahve falında camide namaz kılan cemaat görmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında namaz kılan cemaati görmek makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına yorulur.

Kahve falında namaz kılan cemaat görmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında cemaatle namaz kılmak eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cemaatla cuma namazı kılmak bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine delalet eder.

Kahve falında camide cemaatle namaz kılmak türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir