AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz kılan anne görmek

Kahve falında namaz kılan anne görmek

Kahve falında namaz kılan anne görmek girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında namaz kılan anne gördüyseniz:

  • Mesleki konularda ya da eğitiminizle ilgili konularda ani kararlar vermekten kaçının.

Kahve falında anne namaz kılarken görmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine delalettir.

Kahve falında annemi namaz kılarken görmek yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş annemi namaz kılarken görmek bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına tabir olunur.

Kahve falında anneyi namaz kılarken görmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Kahve falında annesini namaz kılarken görmek falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, alanında marka bir isim olacağına delalet eder.

Kahve falında namaz kılan anne görmek düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş annesini namaz kılarken görmek kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına rivayet eder.

Kahve falında anne babayı namaz kılarken görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir