AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemi namaz kılarken görmek

Kahve falında annemi namaz kılarken görmek

Kahve falında annemi namaz kılarken görmek yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, her zaman hürmet göreceğine, büyük bir sorun oluşacağına, can sıkıcı haberler işiteceğinize, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına rivayet eder.

Kahve falında annemi namaz kılarken gördüyseniz:

  • Aksine çevrenizdekilerin antipatisini kazanırsınız.

Kahve falında ölmüş anneyi namaz kılarken görmek çekilen hasretin biteceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine işarettir.

Kahve falında annesini namaz kılarken görmek sakin ve güzel bir hayat süreceğine, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine yorulur.

Kahve falında anne babayı namaz kılarken görmek eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, kötü duygularından arınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş annesini namaz kılarken görmek daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anneyi namaz kılarken görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annemi namaz kılarken görmek ona göre davranacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında anneni namaz kılarken görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne namaz kılarken görmek çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir