AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz hakkında konuşmak

Kahve falında namaz hakkında konuşmak

Kahve falında namaz hakkında konuşmak sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, duygularının karşılığını alamayacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına yorulur.

Kahve falında namaz hakkında konuşmak gördüyseniz:

  • Belli bir konunun gidişatını veya son durumunu sürekli olarak kontrol etme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında namaz hakkında konuşmak güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına delalet eder.

Kahve falında altın hakkında konuşmak arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sınav hakkında konuşmak çok kötü hissedileceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında para hakkında konuşmak borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine işarettir.

Kahve falında ölen biri hakkında konuşmak sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına tabir olunur.

Kahve falında birisi hakkında konuşmak ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, çok hayırlı adımların atılacağına tabir olunur.

Kahve falında biri hakkında konuşmak buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında fare hakkında konuşmak yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir