Kahve falında at derisi görmek

Kahve falında at derisi görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yanlış seçimler yapacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında at derisi gördüyseniz:

  • Duygularınızı dile getirmekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında derisi yüzülmüş at görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına yorulur.

Kahve falında at derisi görmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında at derisi yüzmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında atın derisini yüzmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında at derisini yüzmek çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında derisiz at görmek işlerin yeni kapılar açacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında deri koltuğa oturmak para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında tavuk derisi yemek kişinin isteklerine nail olacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir