AnaSayfa / Genel / Kahve falında mutlu ve huzurlu olmak

Kahve falında mutlu ve huzurlu olmak

Kahve falında mutlu ve huzurlu olmak iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, ticaretin açılacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mutlu ve huzurlu olmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır hayal ettiğiniz amaçlarınızdan bahsediyordunuz.

Kahve falında mutlu ve huzurlu olmak hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, başkalarının malına göz dikeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında huzursuz olmak bazı kaynakların tükeneceğine, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında padişahın huzuruna çıkmak maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında kendini huzurlu hissetmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, bir sebeple kendi içine kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında huzurlu olmak alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında huzurlu ev görmek yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, helal kazanca sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında huzur bulmak hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında huzursuzluk görmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir