AnaSayfa / Genel / Kahve falında huzur bulmak

Kahve falında huzur bulmak

Kahve falında huzur bulmak hem yıpranacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, maddi olarak güç kazanacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında huzur bulmak gördüyseniz:

  • Bazılarıyla daha iyi anlaşmanıza karşın bazılarıyla ise şu aralar ilişkileriniz soğuk olabilir.

Kahve falında huzur bulmak güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında huzurlu olmak sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini huzurlu hissetmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, maddi güç sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında padişahın huzuruna çıkmak işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok huzurlu olmak yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine inanılır.

Kahve falında huzursuzluk görmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında mutlu ve huzurlu olmak geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında huzursuz olmak hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir