AnaSayfa / Genel / Kahve falında mutfakta su görmek

Kahve falında mutfakta su görmek

Kahve falında mutfakta su görmek rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, dinamik olacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında mutfakta su gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz, planlarınız, iş birlikleriniz ya da anlaşmalar konusunda kafanızın bir köşesinde soru işaretleri ya da şüpheler varsa, kalbinizin sesini dinlemenizde fayda var.

Kahve falında mutfağı su basmak hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine işaret eder.

Kahve falında mutfağı su bastığını görmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında mutfakta su görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mutfak dolabını temizlemek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına işaret eder.

Kahve falında aydınlık mutfak görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük mutfak görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına delalet eder.

Kahve falında mutfağa kaka yapmak dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına işarettir.

Kahve falında mutfak süpürmek bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir