Kahve falında müslüman mezarlığı görmek

Kahve falında müslüman mezarlığı görmek her zaman fal sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, aksiliklerin başgöstereceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, lüksünün artacağına yorulur.

Kahve falında müslüman mezarlığı gördüyseniz:

  • Belli konularda yanlış bir imaj çizebilir ya da yanlış anlaşılabilirsiniz.

Kahve falında müslüman mezarlığı görmek hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında müslüm gürsesi görmek maddi sıkıntılarından kurtulacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına delalettir.

Kahve falında nübüvvet mührü görmek ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafiri müslüman etmek hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına işarettir.

Kahve falında müslüman cin görmek alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine inanılır.

Kahve falında mültezem görmek kazançlı adımlar atılacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine yorulur.

Kahve falında münker ve nekiri görmek bir koyduğu işten üç alacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına tabir olunur.

Kahve falında müslüman birini hristiyan görmek sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir