AnaSayfa / Genel / Kahve falında müjde aldığını görmek

Kahve falında müjde aldığını görmek

Kahve falında müjde aldığını görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, şükredeceğine, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında müjde aldığını gördüyseniz:

  • Genel yaşamınızda girişeceğiniz yeni atılımlarda daha dikkatli olmalısınız.

Kahve falında müjde aldığını görmek mülkiyetinin de artacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına işaret eder.

Kahve falında cennetle müjdelenmek iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek müjdesi vermek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına delalet eder.

Kahve falında müjde kelebeği görmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine tabir olunur.

Kahve falında birinden müjde almak yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına delalet eder.

Kahve falında müjdeli haber duymak yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamilelik müjdesi almak insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında telefonla müjde almak derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, daima önüne bakacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir