AnaSayfa / Genel / Kahve falında müdüre yemek vermek

Kahve falında müdüre yemek vermek

Kahve falında müdüre yemek vermek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, kötülüklerden uzak kalacağına, mal ve para kazanılacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine işarettir.

Kahve falında müdüre yemek vermek gördüyseniz:

  • İlerlemeyi durdurmamalısınız.

Kahve falında müdürden fırça yemek yaşanan yokluğun biteceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına alamet eder.

Kahve falında müdürden tokat yemek geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına yorulur.

Kahve falında müdürle yemek yemek kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, dualarının karşılığını göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında müdüre yemek vermek hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında müdüründen tokat yemek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına yorulur.

Kahve falında genel müdürle yemek yemek yanlış işlere girip mutsuz olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında okul müdürü görmek sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine rivayet eder.

Kahve falında milli eğitim müdürü görmek sıkıntıdan kurtulacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir