AnaSayfa / Genel / Kahve falında muavinlik yapmak

Kahve falında muavinlik yapmak

Kahve falında muavinlik yapmak sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, güzelliklere rast gelineceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına delalet eder.

Kahve falında muavinlik yapmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır devam eden bir iş veya projede rakiplerinizin önüne geçebilirsiniz.

Kahve falında otobüs muavinliği yapmak çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına yorulur.

Kahve falında muavinlik yapmak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında muavin görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına işaret eder.

Kahve falında otobüs muavini görmek başarı kazanılacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muavin olduğunu görmek uzun bir ömre sahip olunacağına, kendisine kızacağına inanılır.

Kahve falında otobüs muavini olmak bazı zevklerinden geri kalacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında sütten peynir yapmak aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, hayallerinin de yarım kalacağına yorulur.

Kahve falında ayakta çişini yapmak kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla fal sahibinin de içinin ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir