AnaSayfa / Genel / Kahve falında motosiklet lastiği görmek

Kahve falında motosiklet lastiği görmek

Kahve falında motosiklet lastiği görmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, içinin huzurla dolacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında motosiklet lastiği gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz biri size ihanet edebilir.

Kahve falında motosiklet lastiği görmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, para yatıracağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı motosiklet sürmek maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında motosikletle uçmak kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı motosiklete binmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına işaret eder.

Kahve falında motosikletle kaçmak çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında motosikletin yandığını görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına işarettir.

Kahve falında motosiklet kaskı görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında motosikletin çalınmasını görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, rızkın genişleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir