AnaSayfa / Genel / Kahve falında motoru çalınmak

Kahve falında motoru çalınmak

Kahve falında motoru çalınmak maddi sıkışıklık içinde kalacağına, sevilip sayılacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini ailesine vereceğine, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, kazancın artacağına yorulur.

Kahve falında motoru çalınmak gördüyseniz:

  • Çok yoruluyorsunuz.

Kahve falında motoru çalınmak Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında motorunun çalındığını görmek tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında motorun çalındığını görmek işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine delalettir.

Kahve falında motorsikletin çalındığını görmek borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine işaret eder.

Kahve falında oyuncak motorsiklet görmek yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında motorlar görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine yorulur.

Kahve falında motorla kaçmak anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sürat motoru görmek fal sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir