AnaSayfa / Genel / Kahve falında astım hastası olmak

Kahve falında astım hastası olmak

Kahve falında astım hastası olmak uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, rızkında ve malından olacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, dinde bilginleşeceğine, istenen herşeye kavuşulacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında astım hastası olmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeli, endişeleri bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında astım hastası olmak rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına işaret eder.

Kahve falında astım hastası görmek kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında astım hastası olduğunu görmek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında astım krizi geçirmek bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine inanılır.

Kahve falında astım olmak rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına alamet eder.

Kahve falında astım olduğunu görmek iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına tabir olunur.

Kahve falında astım ilacı görmek evlerindeki huzurun artacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında hastanın iyileşmesi görmek maddi gücünün her geçen gün artacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir