AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor meyve görmek

Kahve falında mor meyve görmek

Kahve falında mor meyve görmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, isteklerinin erteleneceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine yorulur.

Kahve falında mor meyve gördüyseniz:

  • Ciddiyetten uzak tavırlar veya olaylar odaklanmanız gereken konulardan uzaklaşmanıza neden olabilir.

Kahve falında mor renkli meyve yemek kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında mor meyve yemek büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına yorulur.

Kahve falında mor meyve görmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına işarettir.

Kahve falında meyve yüklü kamyon görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, rızık elde edeceğine yorulur.

Kahve falında birinden meyve almak işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına yorulur.

Kahve falında daldan meyve koparmak sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında meyve kurusu görmek emeklerinin karşılığını göreceğine, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında olgunlaşmış meyve görmek birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir