AnaSayfa / Genel / Kahve falında leylak koparmak

Kahve falında leylak koparmak

Kahve falında leylak koparmak bunalıma düşeceğine, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, zor günler geçireceğine, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, mallarının da hayırlı olacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında leylak koparmak gördüyseniz:

  • Yapılacak ciddi konuşmalar ev giderleri konusunda planlamaya yardım edebilir.

Kahve falında leylak koparmak istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında leylak rengi çiçek görmek sağlık problemleri içinde olacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına tabir olunur.

Kahve falında leylak almak kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına delalet eder.

Kahve falında leylak rengi elbise giymek keyfinin kaçacağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında leylak görmek eşiyle bahtiyar olacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor leylak görmek umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına delalettir.

Kahve falında leylak koklamak istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, büyük bir mala sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında leylak rengi görmek verimli ve bereketli işler yapacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir