AnaSayfa / Genel / Kahve falında montunu almak

Kahve falında montunu almak

Kahve falında montunu almak sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında montunu almak gördüyseniz:

  • Yılbaşı planlarınız arkadaşlık ilişkilerinizin pekişmesini sağlayabilir.

Kahve falında montunu kaybetmek rızık elde edeceğine, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında mont vermek işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında hannah montana görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında beyaz deri mont giymek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, kısmetlerinden olacağına yorulur.

Kahve falında bir erkeğin montunu giymek bayram tadında bir ömür geçireceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı deri mont görmek gösterilen sabrın tükeneceğine, üzüntüden sonra ferahlamaya delalet eder.

Kahve falında deri mont kaybetmek gözyaşı döküleceğine, istenmeyen olayların olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah mont almak ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir