AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta bağırmak

Kahve falında mezarlıkta bağırmak

Kahve falında mezarlıkta bağırmak sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta bağırmak gördüyseniz:

  • Kendi yarattığınız koşullar veya durumlar belli alanlarda köşeye sıkışmış hissetmenize neden olabilir.

Kahve falında mezarlıkta bağırmak yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balkondan bağırmak daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişiye bağırmak hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında müdüre bağırmak maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, neşe içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasına bağırmak daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında öğretmene bağırmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birine bağırmak sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşına bağırmak fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir