Kahve falında mezara düştüğünü görmek

Kahve falında mezara düştüğünü görmek bir şeyden sorumlu tutulduğuna, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, hile ile mal elde edeceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında mezara düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi kandırıyor olabilirsiniz, belli işlere kalkışmadan ya da sözler vermeden önce çabalarınıza değip değmeyeceğini doğru araştırmalısınız.

Kahve falında mezar taşının düştüğünü görmek daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine işaret eder.

Kahve falında mezara düştüğünü görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvalete birşey düşürmek canının ve malının garantide olacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine işarettir.

Kahve falında kuranı kerimin yere düştüğünü görmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının merdivenlerden düştüğünü görmek rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine delalet eder.

Kahve falında denize düşen inek görmek bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğu tuvalete düşürmek iş için gurbete gidileceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine işaret eder.

Kahve falında protez dişinin düştüğünü görmek kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, alanında marka bir isim olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir