AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar düzeltmek

Kahve falında mezar düzeltmek

Kahve falında mezar düzeltmek keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına işaret eder.

Kahve falında mezar düzeltmek gördüyseniz:

  • Belli bir konu ya da kişi sizi çok fazla heyecanlandırmamış veya tam tersi hırslandırmış olabilir.

Kahve falında mezarı düzeltmek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar toprağını düzeltmek hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında mezar düzeltmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarın toprağını düzeltmek lüksünün ve konforunun da baki olacağına, herkesten ileriye gideceğine işarettir.

Kahve falında başörtüsünü düzeltmek güzel bir hayat süreceğine, yakında güzel haberler alarak sevineceğine yorulur.

Kahve falında valiz düzeltmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına alamet eder.

Kahve falında bıyığını düzeltmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bıyık düzeltmek artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir