AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslana su vermek

Kahve falında aslana su vermek

Kahve falında aslana su vermek ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine alamet eder.

Kahve falında aslana su vermek gördüyseniz:

  • Duygusal yanılsamalar olayları yanlış değerlendirmenize neden olabilir.

Kahve falında aslana su vermek çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aslanla evlenmek işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uysal aslan görmek önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine yorulur.

Kahve falında sürü halinde aslan görmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine tabir olunur.

Kahve falında bebek aslan görmek aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında aslanlar tarafından kovalanmak ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına delalettir.

Kahve falında aslanın ısırdığını görmek ağlayacağına, strese gireceğine, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına yorulur.

Kahve falında aslan görmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir