AnaSayfa / Genel / Kahve falında mevlanayı görmek

Kahve falında mevlanayı görmek

Kahve falında mevlanayı görmek hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, sözünde duracağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında mevlanayı gördüyseniz:

  • Hissi güçlükler ile mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz yani bazı olaylar başınıza bela açabilir dikkatli olmalısınız.

Kahve falında mevlana mezarı görmek yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, çok para kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mevlana figürü görmek imkânsızı başaracağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mevlana türbesine gitmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mevlana nın öldüğünü görmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mevlanauyi görmek eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, dünya malının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında mevlanaunın mezarını görmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına inanılır.

Kahve falında mevlana şekeri görmek hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında mevlana müzesini görmek yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir