AnaSayfa / Genel / Kahve falında mevlananın kitabını görmek

Kahve falında mevlananın kitabını görmek

Kahve falında mevlananın kitabını görmek sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, arzuların yerine geleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, stresli bir ortama gireceğine inanılır.

Kahve falında mevlananın kitabını gördüyseniz:

  • İnsanların hayatınıza karışmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında mevlana kitabı görmek muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine delalet eder.

Kahve falında mevlananın kitabını görmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında mevlananın mezarını görmek siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hazreti mevlanayı görmek yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mevlana şekeri görmek insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mevlana hazretlerini görmek hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında mevlana hazretlerinin türbesini görmek onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında mevlanaunın resmini görmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir