AnaSayfa / Genel / Kahve falında mesaj atmak

Kahve falında mesaj atmak

Kahve falında mesaj atmak bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mesaj atmak gördüyseniz:

  • Dikkatli şekilde dinlemeden veya önyargıyla hareket etmek önemli bir noktayı kaçırmanıza neden olabilir.

Kahve falında birisine mesaj atmak sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiline mesaj atmak kısmetinin ve şansının da açık olacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliye mesaj atmak işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğine mesaj atmak kişinin günahlarına tövbe etmesi, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliye mesaj atmak maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında mesaj atmak uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına işaret eder.

Kahve falında birine mesaj atmak üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında telefonla mesaj atmak hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir