AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan olmak

Kahve falında aslan olmak

Kahve falında aslan olmak zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, işlerin günden güne bozulacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına işarettir.

Kahve falında aslan olmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı uyarlamaya hazır olun.

Kahve falında aslanla yürümek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, çok güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında aslana et yedirmek işlerini yoluna sokacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına delalet eder.

Kahve falında denizde yüzen aslan görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, yaşanan yokluğun biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gri aslan görmek aksiliklerin aşılacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine yorulur.

Kahve falında aslanın ağladığını görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında küçük aslan görmek atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aslan yavrusu görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aslanın birini öldürdüğünü görmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir