AnaSayfa / Genel / Kahve falında mercan renk görmek

Kahve falında mercan renk görmek

Kahve falında mercan renk görmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, şan şöhret kazanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında mercan renk gördüyseniz:

  • Başka kişilerin sorunları veya kötü durumları nedeniyle kendinizi kötü hissetmeniz gerekmiyor.

Kahve falında mercan renk görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mercan görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine inanılır.

Kahve falında mercan rengi elbise görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında mercan rengi elbise giymek başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mercan taşı görmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine işarettir.

Kahve falında mercan balığı tutmak kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında mercan balığı yakalamak haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, güzel günler için çalışılacağına işarettir.

Kahve falında inci mercan görmek bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir