AnaSayfa / Genel / Kahve falında menzile gitmek

Kahve falında menzile gitmek

Kahve falında menzile gitmek işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında menzile gitmek gördüyseniz:

  • Bazı işleriniz istediğiniz gibi gitmeyebilir.

Kahve falında adıyaman menzile gitmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, onun her zaman başında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında menzile gitmek rızık elde edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında menzile görmek kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına delalettir.

Kahve falında bir erkekle yemeğe gitmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında umreye gideceğini söylemek girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, ümitsizliğe alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla eve gitmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında haca gitmek istemek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine işarettir.

Kahve falında acele bir yere gitmek herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir