AnaSayfa / Genel / Kahve falında memesinin emildiğini görmek

Kahve falında memesinin emildiğini görmek

Kahve falında memesinin emildiğini görmek bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, fal sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Kahve falında memesinin emildiğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız başarmak istediğiniz işleri karışık hale dönüştürebilir.

Kahve falında memesinin emildiğini görmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine inanılır.

Kahve falında yunus emre ismini görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında emziren kedi görmek yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine yorulur.

Kahve falında emrah görmek bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında ruh emici görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına inanılır.

Kahve falında yunus emre görmek sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında kedi yavrusunu emzirirken görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında emre ismini duymak hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir