AnaSayfa / Genel / Kahve falında melek olduğunu görmek

Kahve falında melek olduğunu görmek

Kahve falında melek olduğunu görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, başarılı adımlar atılacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, borçlarının kalmayacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında melek olduğunu gördüyseniz:

  • Beklenmeyeni beklemelisiniz.

Kahve falında kadın suretinde melek görmek ister istemez çok üzüleceğine, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına inanılır.

Kahve falında kanatlı melek olmak uzun bir süre zorluk çekileceğine, sağlığının yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında melek mikail görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, afiyette ve keyifte olacağına tabir olunur.

Kahve falında meleklerin indiğini görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine delalet eder.

Kahve falında melekle öpüşmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında israfil melek görmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında melekten haber almak seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şeytanla melek görmek bol hayır duası alınacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir