AnaSayfa / Genel / Kahve falında melek çağırmak

Kahve falında melek çağırmak

Kahve falında melek çağırmak çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, kazancının ilk önce azalacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına alamet eder.

Kahve falında melek çağırmak gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan kişilerden uzak kalmak için evde bazı değişiklikler yapılması gerekebilir.

Kahve falında melek çağırmak itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin kendini çağırdığını görmek eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında polisi çağırmak ağız tadının bozulmayacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize alamet eder.

Kahve falında ölüyü çağırmak dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, rütbe edineceğine tabir olunur.

Kahve falında birini ismiyle çağırmak geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına delalet eder.

Kahve falında birinin seni çağırdığını görmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ruh çağırdığını görmek yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanına çağırmak rahata kavuşmaya, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir