AnaSayfa / Genel / Kahve falında mektup alıp okumak

Kahve falında mektup alıp okumak

Kahve falında mektup alıp okumak alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, aralarında bir konuşma geçeceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında mektup alıp okumak gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumanızda fayda var.

Kahve falında mektup alıp okumak yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının mektubunu okumak daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına delalettir.

Kahve falında birinin mektup okuduğunu görmek kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliden mektup okumak fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında mektup okumak yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, çalışmalarının takdir edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asker mektubu okumak huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, terfi edeceğine yorulur.

Kahve falında ayrılık mektubu okumak çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aşk mektubu okumak çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir