AnaSayfa / Genel / Kahve falında mekan sahibi olmak

Kahve falında mekan sahibi olmak

Kahve falında mekan sahibi olmak geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, zamandan da kar edeceğine, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında mekan sahibi olmak gördüyseniz:

  • Mucize beklemek yerine mevcut kaynaklarınızla hareket etmelisiniz.

Kahve falında mekan sahibi olmak başarılarının hiçe sayılacağına, arzuların yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında büyük mekanlar görmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında mekan görmek başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mekan değişikliği görmek uğradığı zararların telafi edileceğine, dualarından hayır görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında dar mekan görmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine yorulur.

Kahve falında tarihi mekan görmek sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında tarihi mekan gezmek fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına delalet eder.

Kahve falında tarihi bir mekan görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir