AnaSayfa / Genel / Kahve falında mayıs böceği görmek

Kahve falında mayıs böceği görmek

Kahve falında mayıs böceği görmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , bekarsa evleneceğine, mülk edinme planlarının ertelenmesine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mayıs böceği gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklarda önceliği gene kadınlara verebilirsiniz.

Kahve falında mayıs böceği görmek derdin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mayıs ayında kar görmek kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına yorulur.

Kahve falında mayıs görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına tabir olunur.

Kahve falında mayıs ayında kar yağdığını görmek ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında inek mayısı görmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, onlarla arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında hayvan mayısı görmek verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine alamet eder.

Kahve falında müjde böceği görmek âlim kişiler arasına gireceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine inanılır.

Kahve falında saçında böcekler görmek anne babayla tatsızlık yaşanacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir