AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi yunus görmek

Kahve falında mavi yunus görmek

Kahve falında mavi yunus görmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, hem mal ve para kaybedeceğine, şansının ve kısmetinin de açılacağına, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine inanılır.

Kahve falında mavi yunus gördüyseniz:

  • Bazı konular bir türlü istediğiniz şekilde ilerlemiyorsa veya yavaş gelişiyorsa, üzülmeyin.

Kahve falında mavi yunus balığı görmek başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında mavi yunus görmek kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz ve yunus balığı görmek kendisiyle övüneceğine, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük yunus balığı görmek eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında yunus balığını görmek farklı şeyler deneyeceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına yorulur.

Kahve falında uçan yunus balığı görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde yüzen yunus görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yunus balığı sarılmak uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir