Kahve falında mavi ve siyah renk görmek

Kahve falında mavi ve siyah renk görmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi ve siyah renk gördüyseniz:

  • Çevredeki kişiler o kadar kendi fikir, yol, görüş, inanç ya da düşünce sistemleriyle meşgul ki, onlarla aynı şeyi söyleseniz bile yanlış anlayabilirler.

Kahve falında mavi ve siyah renk görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi renkli balon görmek kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında mavi renk tabak görmek aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında mavi ve beyaz renk görmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renkli araba sürmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında mavi renk banyo görmek alınan borçların ödenemeyeceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renkli kazak görmek işinde aranan biri haline geleceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına delalet eder.

Kahve falında mavi renk boya görmek bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir