Kahve falında mavi renk kan görmek

Kahve falında mavi renk kan görmek başarısının çoğalacağına, kendisiyle de gururlanacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renk kan gördüyseniz:

  • Bazı kişiler normal tarzlarının tamamıyla dışında davranarak sizi şaşırtabilirler.

Kahve falında mavi renk kan görmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi kan görmek uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında açık renk kan görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına alamet eder.

Kahve falında renkli kan görmek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında açık renkte kan görmek maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına delalettir.

Kahve falında koyu renk kan görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, halsizleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında açık renkli kan görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, hedeflerinin başarıya ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renkli kumaş görmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, hayırlı haberler alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir